KOLEKSI KARTUN

  1. Kartun di majalah MANGGA
  2. Kartun bersiri versi seram2 sejuk 'MAK CHOR' Di Akhbar KOSMO
  3. MAK CHOR 2
  4. MAK CHOR 3
  5. Kartun 2 panel di KOSMO 1
  6. Kartun 2 panel di KOSMO 2
  7. Kartun untuk majalah AL-ISLAM
  8. Kartun MANGGA 1
  9. Kartun MANGGA 2
  10. Kartun MANGGA 3
  11. Kartun MANGGA 4
  12. Kartun MANGGA 5
  13. Kartun CERITA KAK ALIN 1
  14. Raja Kinta di majalah KAWAN
  15. Watak super hero ATHARI untuk majalah terbitan INDAH WATER

20 ulasan:

Unknown said...

mcm mana nk buat tmpahan kartun? blh email sy hasarudin@gmail.com

alin said...

Ok.. Kak lin dah send kat emel..:)

MissBored said...

saya nak tempah kartun..harga macamana?..boleh email ke zar87@yahoo.com..tq

alin said...

salam missbored... kak alin dah send ke emel ye... terima kasih...

Unknown said...

salam sis, sy ada email nk tempah doodle..tq!

alin said...

w'salam danz... kaka alin dah balas emel ye.. maaf...

FaiezRamlee said...

harga utk tempahan kartun email faiezramlee@live.co.uk

terima kasih

yard said...

boleh bagi cara macam mana nak tempah kartun kad kahwin? boleh email di art_yard@yahoo.com

Unknown said...

Macamana nak tempah kartun? Email saya norazilapangat@gmail.com

Unknown said...

Macamana nak tempah kartun? Email saya norazilapangat@gmail.com

Anonymous said...

Salam Alin, mcm mana nak tempah kartun? boleh email harga ke score30k@yahoo.com

Amy said...

send juga rege untuk tempahan..hehe. amyrahanuar@gmail.com

Unknown said...

Salam akak sy nk tempah kartun utk buh dlm kad kahwin sy boleh x? Email sy jafirdaus.jalasabri@gmail.com...thanks..

Dapur Bonda said...

ina5597@gmail.com utk hargs ya

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

salam..akk boleh akk email sy pasal nk buat tempahan x kak..huhu..ni email sy nairul91@gmail.com



No'end said...

Assalamulaikum kak alin...
sy nk tempah karton..huhu mcner harge ek..boley email kt sy.noend06@gmail.com
urgent sgt..huhu

Anonymous said...

As salam kak alin
saya nak tempah kartun....boleh hubungi saya Henri 0129379989...urgent tq

Nazurah Husna said...

Kak Alin, nak Tempah doodle. Email sy nazurahhusna@gmail.com

Tq

Rozaini said...

macamna cara nak buat tempahan kartun dalam 1 carta?