'PROMOTE' baeeeek punya!!

Salammmm... heee... tak lama lagi kita dah pun nak berpuasa. Haaaa.... jadi tak lama lagi juga Kak Alin juga akan membuka tempahan untuk DESIGN KAD RAYA DIGITAL. Tunggu masuk 1 Ramadhan akan keluar banyak design-design yang comel dan sesiapa yang berminat bolehlah menempah KAD RAYA DIGITAL ANDA VERSI MUKA KARTUN/DOODLES SENDIRI dari Kak Alin... Nak taruk gambar/photo sendiri pun boleh je...yeeeeaaaa!!!





6 ulasan:

alin said...

cantik sgt!!! wlaupn nama kita sama, but im not as creative as u la kak alin..huhu...

Kak Alin said...

ye la... nama kita sama... sama tapi tak serupa... heee... salam perkenalan ye dik...

Hafizzi Aziz said...

suka la tengok..
apit dh lama behenti melukis..
tangan dah kaku dah..

Kak Alin said...

Yang ni kak lin lukis manual je cuma kaler masuk Illustrator... Apit pun boleh melukis?? Waaa... bagus la gitu... selamat berkenalan ye...

antzgirl said...

best sgt dpt belaja ngan kak alin.. tq

Kak Alin said...

antgirl... tutorial pun x dah x byk kak lin post. Nanti senang2 kak lon post lagi ye.. moga ada manfaatnya...:))