Karikatur Pengantin lagi by Kak Alin...

Kali pertama lukis karikatur berbangsa Cina. Moga dia suka dengan karikatur Kak Alin...





4 ulasan:

cik tie@ibtisam said...

sayer sgt suke~!!! hehehe~ buat la step lukis gbr kami pulak..
hehe~

aida said...

kak alin..? ni yg kak alin plukis tuu ke.. eh..mcm x caye plak btembung ngn blog akak.hehe.. dari kecik lg bace komik2 yg plukisnye kak alin..hehe...

Kak Alin said...

cik tie@ibtisam... ada nanti... tunggguuuu.... heeeeee

Kak Alin said...

aida, ye... kak alin yg pelukis tu la... dah tua pun sekarang...:)) terima kasih pasai masih ingat dgn nama kak alin ni.. sekarang ni byk buat kerja2 grafik je. tapi minat melukis punya pasai, kena melukis jugak la... tapi kira buat part time gini je sikit2...;))