Mari kita sama-sama berdoa buat adik Soleh...

Assalamualaikum semua.. Agak lama Kak Alin tak post apa2 di blog Kak Alin ni. Kesibukan dan bebanan kerja membuatkan mood nak 'update' blog hilang terus. Walaupun tak ada apa yang Kak Lin nak post kali ini, tapi Kak Alin nak berkongsi satu cerita dengan kawan-kawan blog Kak Alin... Mari kita berdoa buat adik Soleh yang baru selesai pembedahan di kepalanya. Moga adik Soleh kuat dan tabah... Kak Alin dan kawan-kawan doakan adik Soleh cepat sembuh ya sayang... Aminnnn...

aurajarinora.blogspot.com/


SEDIKIT PETIKAN DARI BLOG NORA

"semuanya berjalan dengan baik...sebelum operation..saya rasa saya hanya boleh keluarkan 30% sahaja. Memang operation ini diluar jangkaan saya.. Sebab, bila saya dah buka saya dah cuba buang apa yang saya nampak dan saya rasa hampir 80% sudah dikeluarkan. Boleh dikatakan operation ini berjaya...."

Ya Allah...bagai melepaskan batu besar didada...syukur tak terhingga akak nora lahirkan. En.hubby dah meleleh airmatanya. Moga objektif ujian Allah ni sampai di benak hatinya.

Cuma sekarang ni..berserah kepada soleh bagaimana diri dia cuba melawan dan menyembuhkan diri dia. Tadi pun ..soleh dah mula bertindak balas...dr kata dia dah nak sedar. Syahdunya...soleh memang kuat. Akak nora kuat kerana dia. Sedangkan dia melawan sakit dia masih lagi kuat..inikan pula ibu yang sepatutnya menyokong dia kan...moga soleh terus.kuat untuk sihat.

4 ulasan:

Hanif said...

Semoga adik cepat sembuh

Kak Alin said...

terima kasih hanif...:)

Nor Abdullah said...

assalamualaikum kak lin
ALLAH..kak lin pegi mane.. lama tak nmpak. huhu.. kak lin ..moga Allah beri kekuatan dan ketabahan buat adik soleh dan keluarganya tabah....=(

Kak Alin said...

waalaikumsalam nor... terima kasih nor. PERTAPAAN Kak Alin masih belum selesai lagi nih...heee....