Tempahan doodles perkahwinan

Alhamdulillahhh... Setelah lama Kak Alin berehat dari menerima tempahan kerana kesibukan kerja hakiki di ofis dan kesibukan mengurus rumahtangga, kini Kak Alin mula menerima tempahan melukis kembali. Dan Kak Alin minta maaf banyak-banyak kerana ada tempahan yang terpaksa Kak Alin tolak. Kesuntukan masa tidak mengizinkan Kak Alin untuk melukis. Maaffffff banyak-banyak ye...
Tempahan asal adalah karikatur perkahwinan tetapi setelah berbincang dengan MR. SAIFUL, Kak Alin hanya sanggup/sempat menerima tempahan doodles kerana kesuntukan masa dan melukis doodles ni agak lebih 'simple' dari melukis karikatur. Dan akhirnya... inilah hasilnya... siap pun. Terima kasih banyak-banyak MR. SAIFUL kerana mudah berurusan dengan anda...

6 ulasan:

Hanif said...

ya ker lagi senang doodles dari karikatur..aku tengok gambar doodles ini aku tak mampu lukis...hehehehe

Kak Alin said...

salam hanif... sebenarnya ikut individu. masing2 punya 'stail'. Pada kak Alin, doodles ni lebih 'simple'.. mata pun bulat je.. kalau karikatur lebih 'detail'.. mata kena real... Gitulah lebih kurang hanif...

cik tie@ibtisam said...

t0mey nye kak alin~ selamat kembali kak alin... padan la cik tie tgk kak alin senyap je... windu sgt ngn lukisan2 akk~

Kak Alin said...

terima kasih tie.. ingat lagi kat kak lin ye... Ada masa2 sibuk sikit. tu yg tertinggal aktiviti melukis... tq!! tq... tie!!

cik tie@ibtisam said...

mestilah egt~
hehehe~

Kak Alin said...

Tq lagi sekali cik Tie, kalau blog ni ada butang LIKE, kak alin dah klik LIKE dah ngan komen di atas...:))