Tutorial membuat PATTERN BRUSH di ADOBE ILLUSTRATOR (AI)

Cuba lihat corak-corak yang ada di sini. Semua corak ni kak Alin 'create' di AI dan caranya sangat mudah dan cepat. Cuba ikut langkah-langkah yang Kak Alin tunjukkan di sini...







Di bawah ni pula contoh-contoh corak lain yang boleh dicuba.

Selamat beriang-gembira dengan corak-corak di AI ye...

4 ulasan:

Hanif said...

Susah ler..tak faham...hehhe.
Say adalam hal2 macam ni memang out....hahhaha

Kak Alin said...

senag je hanif.. tarik2 je dah siap... heee...

Umi Rayyan said...

tq yer..saye sedang belajar AI di blog ni..hihi

Kak Alin said...

Salam Umi... bagus la mcm tu. Sama2 la kita belajar kan