LAGI KES TAK NAK BAYAR TEMPAHAN KARIKATUR!!!

AYAT POWER DARI SUKRI EUSOF...

"klo saya bank in melalui cimb leh x kak?? saya di utm actually..so tu je kemudahan bank yg ada.. satu lagi saya akan anta gmbar tu berasingan... t akak pnadi la gayakan kami dalam karikartur tu ye.. btw, yg ni slh stu present utk besday dia 22/08 ni..huhu wat yg terbek ye kak..."

"saya da emel da..dapat x?? saya nak num akaun utk transfer duit tu kak"

PENYUDAHNYA SAMPAI KE HARI NI TAK BAYAR..
BAGUSSSSSS.... AMALKAN SELALU...
DI BAWAH INILAH MUKA SUSPEK...
BUAT LA SELALU2 TAU!!
sukri_eusoff@yahoo.com


2 ulasan:

Hanif Idrus said...

Hemmmm...penat2 buat tak di bayaq....
Kalau aku mahu jer hempuk ngan tudung periuk dgn periuk seksli...hehehe.

Kak Alin said...

Tu la pasal Hanif. Selalunya Kak Lin bg kartun guide dulu. Selepas byr baru bagi kartun asal. Tapi psl susah nak online masa tu kat kampung terus je la hantar kartun asal. Haaa... Ambikkk... sendiri yg terkena. Org buat kat kita.. esok2 mesti Allah akan bagi di rasa pulak.. Allah tu kan maha adil.. Tu je dok fikir